نسخه فارسي کتاب "شفاي ابن سينا" و "داستان ايران بر بنياد گفتار هاي ايراني" در محل آرامگاه فردوسي رونمايي شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نسخه فارسي کتاب "شفاي ابن سينا"  تاليف استاد عبدالله انوار و"داستان ايران بر بنياد گفتار هاي ايراني" اثر شاهنامه شناس معاصر دکتر فريدون جنيدي است.

مسوول سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي مشهد گفت: مراسم رونمايي از اين 2 کتاب  با همکاري جهاددانشگاهي مشهد، بنياد فردوسي(شاخه توس)، سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان رضوي در محوطه آرامگاه فردوسي در شهر توس برگزار شد.

حسين يوسفي افزود: اين مراسم با استقبال چشمگير استادان برجسته دانشگاه هاي کشور و دانشجويان و علاقمندان به فرهنگ و ادب پارسي روبرو شد.

سخنراني درباره اين کتاب‌ها و اجراي موسيقي محلي تربت جام و حرکات آييني از ديگر بخش‌هاي اين مراسم بود./ي2
برچسب ها: نسخه فارسی ، کتاب ، شفا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
زراره
۱۲:۲۱ ۱۸ آبان ۱۴۰۱
چرا ابن سینا عنوان دو اثر مهم خودرا یکی قانون و دیگری شفا نامیده است ؟ پاسخ کوتاه و مختصر :
کانون یا قانون نام شریعت و یوغ سنگین موسا می باشد که دارای ده اصل ( ده فرمان یا ده امر به معروف و نهی از منکر است ).
شفا و نجات هردو نام شریعت و یوغ سبک ایسا می باشند که دارای سه اصل است ؛ باور و عشق و امید به خداوند متعال که از دیدگاه شفا بخش ایسا مسیح عشق در راس دو اصل دیگر یعنی باور و امید قرار دارد. در عوض من معتقدم که برای انسان در ارتباط متقابل با خداوند متعال فقط امید کافیست و آنهم امید باطنی و بدون هیچگونه انتظاری از خداوند. به عنوان مثال انتظار دریافت امداد های غیبی یا استجاب دعاها و یا پیاده نمودن قوانین الاهی ( الهی ) و یا جهاد در راه خدا. عشق خداوند متعال به اعضای خویش بطور مطلق یکطرفه و بدون قید و شرط می باشد و به پاسخگویی از طرف اجزاء هیچگونه نیازی ندارد. پدیده های باور داشتن و نداشتن به خدا در پیشگاه بیکران خداوند متعال هر دو بطور مطلق هم سطح و هم ارزش اند و هیچکدام بر دیگری از هیچگونه ارجحیت و برتری برخوردار نبوده و نیست و نخواهد بود. همچنین دو عمل؛ یکی بت پرستی و دیگری یکتا پرستی هردو در درگاه بیکران و بینهایت خداوند متعال هم سطح و هردو به یک اندازه و سهم مساوی بی ارزش و پست و پیش پا افتاده اند. حکیمان مسلمان ایرانی و نیمه عربی و نیمه فارسی زبان و بنیانگذاران حکمت های چهارگانه ( اربعه ) یعنی مشائی و اشراقی و متعالیه و بدایه و نهایه از فارابی و ابن سینا و سهروردی گرفته تا میرداماد و ملاصدرا و سبزه واری و طباطبایی حتا نتوانسته اند در طول خواب های شبانه روئیای حقایق بالا را ببینند چه رسد در طول بیداری روزانه.
آخرین اخبار