به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ جوجه کباب از غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد اما پژوهشگران به تازگی دریافته اند پخت جوجه کباب روی آتش یا زغال باعث می شود سطح پوست مرغ سمی و سرطان زا شود.
گفتنی است آتش هنگامی که با سطح جوجه تماس پیدا می کند اکسیژن با پوست جوجه ماده ای سمی ایجاد می کند که هرچه این ماده خنک تر شود مضرات آن نیز بیشتر است.
گفتنی است چربی جوجه کباب یا مرغ هنگامی که روی آتش پخته می شود بیشتر می شود و سطح کلسترول آن چندین برابر می شود.
برای پیشگیری از سمی شدن جوجه کباب بهتر است آن را در قابلمه به طبخ رساند اگرچه نوع آتیشی آن خوشمزه تر است اما مضراتش هم چندین برابر است. حالا انتخاب با خودتان است.