یافته های جدید نشان می دهند مرغ بهتر است به صورت پخته و آب پز مصرف شود زیرا فواید بیشتری نسبت به نوع جوجه کبابی دارد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ جوجه کباب از غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد اما پژوهشگران به تازگی دریافته اند پخت جوجه کباب روی آتش یا زغال باعث می شود سطح پوست مرغ سمی و سرطان زا شود.

گفتنی است آتش هنگامی که با سطح جوجه تماس پیدا می کند اکسیژن با پوست جوجه ماده ای سمی ایجاد می کند که هرچه این ماده خنک تر شود مضرات آن نیز بیشتر است.

گفتنی است چربی جوجه کباب یا مرغ هنگامی که روی آتش پخته می شود بیشتر می شود و سطح کلسترول آن چندین برابر می شود.

برای پیشگیری از سمی شدن جوجه کباب بهتر است آن را در قابلمه به طبخ رساند اگرچه نوع آتیشی آن خوشمزه تر است اما مضراتش هم چندین برابر است. حالا انتخاب با خودتان است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۹ ۰۷ تير ۱۳۹۶
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۹ ۰۷ تير ۱۳۹۶
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
انتخاب ما کبابی همراه با بــــــــــــــال...شما چطور؟؟؟؟
آخرین اخبار