به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ يكم مهر امسال فردي با مراجعه به دادسراي امور جنايي و طرح شکايتي اعلام کرد که فردي به نام "ابراهيم " پس از ربودنش اقدام به گرفتن اسناد مالي و چک های سفيد امضا از وي کرده است .
با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع "آدم ربايي" و به دستور قاضي بخشوده ، بازپرس شعبه هشتم دادسراي ناحيه 27 تهران ، پرونده براي رسيدگي در اختيار اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
مالباخته پس از حضور در اداره يازدهم ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : 4 ماه پيش و از طريق آگهي روزنامه با فردي به نام "ابراهيم محمدي" که بعد متوجه شدم هويت واقعي اش "ابراهيم . د" است ، آشنا شدم . وي به بهانه سرمايه گذاري در کشور تايلند ، مبلغ 185 ميليون تومان و طي چندين فقره چک از من پول دريافت کرد و پس از گرفتن وجوه مذکور متواري شد تا اينکه با تلاش فراوان توانستم آدرس جديد وي را در منطقه ستارخان – خيابان ارجمندي شناسايي کنم . قرار شد تا وي پول مرا بازپس دهد تا من نيز از شکايتم صرف نظر کنم اما زماني که ساعت 9 شب 31 شهريور به محل سکونت جديدش مراجعه کردم ، وی پس از پائين آمدن درخواست کرد تا در داخل ماشين با هم صحبت کنيم . چند دقيقه اي از نشستن ما در داخل ماشين ابراهيم نگذشته بود که دو نفر سوار ماشين شده و چاقويي را زير گلويم گذاشتند و مرا زير صندلي قرار داده و به محل مخروبه اي که به نظر مي رسيد در اطراف تهران باشد ، برده و در آنجا تهديد کردند که چنانچه پيگير شکايتم باشم مرا خواهند کشت و در ادامه تعدادي رسيد و برگه مبني بر اينکه هيچگونه طلبي از ابراهمي محمدي ( ابراهيم . د ) ندارم ، گرفته و رهايم کردند.
مالباخته در خصوص نحوه پرداخت مبلغ 185 ميليون تومان نيز به کارآگاهان گفت : يک باب منزل پدري در منطقه ده ونک داشتم که پس از توافق با ابراهيم مبني بر سرمايه گذاري در کشور تايلند ، آن را فروخته و پول حاصل از فروش منزل را در طي چندين فقره چک به ايشان پرداخت کردم.
مالباخته در خصوص سفر خود به کشور تايلند و زنداني شدن خود توسط ابراهيم نيز به کارآگاهان گفت : ابراهيم مرا به تايلند برد و به مدت 20 روز در يک ساختمان متروکه زنداني کرد . در آنجا از من درخواست مي کرد که با ايران تماس گرفته و درخواست پول كنم . سرانجام پس از گذشت 20 روز ، وي اجازه داد تا من به ايران بازگردم که بعد از مراجعه به ايران متوجه شدم که طي اين مدت آنها محل سکونت خودشان در تهران را تغيير داده اند .
با آغاز رسيدگي به پرونده ، کارآگاهان اداره يازدهم به بررسي صحت اظهارات شاکي پرداخته و سرانجام16 مهر اقدام به دستگيري ابراهيم کردند .
متهم در اظهارات اوليه خود و در خصوص نحوه آشنايي خود با شاکي به کارآگاهان گفت : از طريق آگهي روزنامه ، شاکي با من تماس گرفت و درخواست اخذ اقامت کشور تايلند و سرمايه گذاري در اين کشور را کرد و به اين طريق شد که با يکديگر ارتباط و متعاقب آن ملاقات داشتيم . قرار شد که من براي شاکي در کشور تايلند سرمايه گذراي کرده اما چون مريض شدم !! نتوانستم به تعهدات خود عمل کنم .
متهم در خصوص نحوه سرمايه گذاري خود در کشور تايلند نيز مدعي شد که در کار واردات کفش و کتاني از کشورهاي تايلند ، کره جنوبي و چين و همچنين خريد و فروش و رهن و اجاره ملک در تايلند فعاليت دارد اما تا به اين لحظه هيچگونه سند و مدرک قانونی که تأييد کننده اين موضوع باشد را به کارآگاهان ارائه نکرده است.
سرهنگ عباسعلي محمديان ، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ با اشاره به اين که متهم در حال حاضر منکر ارتکاب آدم ربايي شده و تحقيقات در اين خصوص در مراحل اوليه قرار دارد گفت : در حال حاضر متهم با قرار قانوني در اختيار اداره يازدهم قرار گرفته و تحقيقات تکميلي در خصوص ارتکاب جرم آدم ربايي از سوي متهم در دستور کار کارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفته است .
رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ در پايان اين خبر از مالباختگاني که بدين شيوه و شگرد و به بهانه سرمايه گذاري در برخي کشورهاي جنوب سرق آسيا مورد کلاهبرداري قرار گرفته اند نيز از آنها دعوت کرد تا براي شناسايي متهم و پيگيري شکايات خود به اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه كنند.
انتهاي پيام/