در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران؛
قیمت بلیت پروازهای خارجی همزمان با افزایش ارز بالا می رود+ فیلم
وي افزود: پروتئين ها قابليت سيرکنندگي بالايي دارند که تا چند ساعت حس گشنگي در فرد پديدار نمي شود.
وي اذعان داشت: گوشت قرمز حاوي چربي هاي اشباع شده است که باعث بروز حالت مقاومت سلول ها به انسولين مي شود و در اين حال لازم است که از پروتئين هاي کم چرب استفاده شود.
وي تصريح کرد: گوشت قرمز براي تأمين آهن بدن بسيار لازم است اما به چربي هاي اشباع شده آن باعث بروز بيماري هاي متعددي در بدن مي شود چرا که بهتر است در مصرف اين ماده غذايي زياده روي نشود و حداقل هفته اي دوبار مصرف گوشت قرمز کافي است.
وي افزود: از ديگر گوشت ها همچون گوشت هاي فرآوري شده مثل سوسيس و کالباس و هات داگ اوضاع را خطرناک مي کند زيرا خط ابتلا به ديابت افزايش يافته و خطر ابتلا به بيماري هاي ديگر همچون سرطان روده را به شدت افزايش مي دهد./ع2