به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،سید عبدالکریم هاشمی نماینده مردم میناب و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه دیروز نمایندگان دولت و مجلس، گفت: این جلسه با حضور کارشناسان، نخبگان، مدیران مراکز علمی، دانشگاهی، بورس و تعدادی از وزارتخانهها و به ریاست محمد باقر نوبخت، تشکیل شد و 3 ساعت به طول انجامید و مباحث مربوط به اصلاحبودجه سالجاری و پیشبینی وضع اقتصادی دولت و منابع بودجه سال 93 مورد بررسی قرار گرفت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به گزارش برخی دستگاههای در این جلسه تصریح کرد: رئیس مرکز آمار ایران در این جلسه طی گزارشی اعلام کرد که در حالی که این مرکز دارای بانکهای اطلاعاتی متعدد و زیادی است اما اطمینانی وجود ندارد که همه این اطلاعات دقیق و صحیح باشند چرا که ممکن است شرایط برخی افراد و اطلاعات ثبتشده آنها تغییر کرده باشد، لذا نمیتوان 3 دهک بالای یارانهبگیر جامعه و البته بقیه دهکها را مشخص کرد.
هاشمی افزود: نماینده سازمان هدفمندی یارانهها نیز در این جلسه طی گزارش اعلام کرد که ما قدرت تشخیص 3دهک بالا را داریم و به راحتی میتوانیم این کار را انجام دهیم بنابراین مقرر شد که اقدامات مختلف و لازم در این زمینه انجام شود. در این جلسه تصمیم قطعی درباره حذف یارانه 3دهک بالا گرفته نشد، اما مقرر شد که این موضوع در نشستهای بعدی نمایندگان دولت، مجلس و کارشناسان بیشتر مورد بررسی کارشناسانه قرار بگیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: در این جلسه معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور اظهار نظر خاصی در مورد حذف 3دهک نکرد اما در مجموع به دلیل بار مالی پرداخت یارانه نقدی به 3دهک بالا و همچنین مشکلات دولت در تامین منابع این یارانه، دولتیها با حذف 3 دهک بالای یارانهبگیران موافق بودند.
هاشمی ادامه داد: البته بحثهای دیروز نمیتواند به عنوان یک مصوبه تلقی شود چرا که باید در قالب یک طرح یا لایحه در مجلس مطرح و برای اجرا، به تصویب برسد.
وی افزود: در این جلسه همچنین سازمان هدفمندی طرحی را پیشنهاد کرد که براساس آن به جای حذف 3دهک بالا، دولت یارانه نقدی را به صورت نقدی و غیرنقدی به مردم پرداخت کند، بدین صورت که به اقشار پایین جامعه یارانه نقدی آن هم در فواصل 3 یا 6 ماه یک بار پرداخت کرده و به اقشار بالاتر این یارانه را به صورت سهام یا اوراق مشارکت بدهد؛ این موضوع فقط یک پیشنهاد از سوی سازمان هدفمندی بود و قرار است که بیشتر بررسی شود.
هاشمی خاطرنشان کرد: در این جلسه کارشناسان نیز بر عدم اتکای بودجه های سنواتی به درآمدهای نفتی تاکید کردند که البته تحقق این موضوع در کوتاه مدت مقدور نیست و باید برای بلند مدت در این باره برنامهریزی کرد.
عزتالله یوسفیانملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح دیروز اعضای این کمیسیون با محمدباقر نوبخت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور اظهار داشت: این جلسه تنها نشستی بین دولت و مجلس نبود بلکه این معاونت از تمام کارشناسان، اساتید دانشگاه، پژوهشگران و مسئولین دولتی برای یک همفکری در مورد بودجه سال آینده و همچنین نظام بودجهریزی کشور دعوت کرده بود.
وی ادامه داد: در این نشست حدود 70 تا 80 نفر از کارشناسان و چهرههای اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس، اساتید دانشگاه، رئیس مرکز آمار و کارشناسان بورس حضور داشتند و تمام این کارشناسان نظرات خود را در مورد بحث بودجهنویسی مطرح کردند؛ در واقع در این نشست نوبخت جز خیرمقدم به میهمانان سخن دیگری نگفت و تنها شنونده نظرات کارشناسان بود.
قول نوبخت برای تقدیم بودجه 93 در روز 13 آذر
یوسفیانملا در پایان خاطرنشان کرد: نوبخت در این جلسه قول داد که بودجه را روز سیزدهم آذر ماه به مجلس تقدیم کند چرا که 15 آذر که زمان قانونی ارائه بودجه از سوی دولت به مجلس است، مصادف با روز جمعه خواهد بود و از این جهت این معاونت 2 روز قبل از موعد قانونی یعنی روز چهارشنبه 13 آذرماه بودجه را به مجلس تقدیم میکند.
آقا رضا راست میگه خوب قبض ها هم سه ماه به سه ماه بیاد
حالاکه قبض ها رو هم گرون کردن از افزایش یارانه خبری نیست.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟