محمد جوادی کارشناس مدیریت در گفتگو با خبرنگار فناوري نوين باشگاه خبرنگاران در خصوص روش های زود رس کردن میوه ها گفت: هورمون های گیاهی تولید که باعث زود رسیدن میوه ها می شود این هورمون ها توسط محصولات کشاورزی پس از برداشت تولید می شود.
وی افزود: وقتی گاز اتیلن را از محل نگهدار این محصولات حذف کنیم و بتوانیم هوا را از گاز اتیلن تصفیه کنیم مدت ها ماندگاری بالایی را خواهیم داشت بدون اینکه آسیبی به میوه وارد شود و کیفیتش پایین بیاید.
جوادی بیان کرد: یکی از معضلات بخش کشاورزی در ایران، ضایعات میوه پس از برداشت است به نحوی که استاندارد ضایعات میوه در دنیا حداکثر بین نیم تا یک درصد است و متاسفانه معضلات ما در ایران تا 35 درصد است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر این تکنولوژی در اغلب انبارها و سردخانه های بزرگ ایران قابل استفاده است و همچنین این محصول برای استفاده خانگی طراحی شده است که در طی شش ماه آینده به بازار عرضه می شود./ع2