وي افزود: نان هايي كه مصرف مي شود اگر داراي سبوس باشد بهتر از نان هايي است كه سبوس كم تري دارد و نشانه ي وجود سبوس كه نان ها كدر بودن آن است يعني هرچه نانه كدرتر باشد به اين معني است كه داراي سبوس بيشتري است.
وي گفت: نان هايي مثل لواش كه سفيد تر است از سبوس كمتري بهره مندند و متاسفانه نانوايي ها در حال حاضر به سمتي رفتند كه نان را با آرد بيشتر وسبوس كمتر پخت ميكنند به دليل چسبندگي بهتر آرد و سفيدي آن كه مردم بيشتر مي پسندند و اين به ضرر افراد است
وي در ادامه افزود: سبوس به تنظيم قند خون جلوگيري از پوست مي شود و همچنين در بين نان نانهاي سنگك به نسبت بهترا ست و براي مزاج افراد موثر است./ع2