هر چه نان كدرتر باشد نشانه ي استفاده سبوس بيشتر در آن است.

دكتر رضا سعيدي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نمكي كه در حال حاضر به نان ها زده مي شود نمك هاي يد دار است كه براي بدن مفيدا ست در عين حال ميزان نمك مصرفي نبايد خيلي زياد باشد.

وي افزود: نان هايي كه مصرف مي شود اگر داراي سبوس باشد بهتر از نان هايي است كه سبوس كم تري دارد و نشانه ي وجود سبوس كه نان ها كدر بودن آن است يعني هرچه نانه كدرتر باشد به اين معني است كه داراي سبوس بيشتري است.

وي گفت: نان هايي مثل لواش كه سفيد تر است از سبوس كمتري بهره مندند و متاسفانه نانوايي ها در حال حاضر به سمتي رفتند كه نان را با آرد بيشتر وسبوس كمتر پخت ميكنند به دليل چسبندگي بهتر آرد و سفيدي آن كه مردم بيشتر مي پسندند و اين به ضرر افراد است

وي در ادامه افزود: سبوس به تنظيم قند خون جلوگيري از پوست  مي شود و همچنين در بين نان نانهاي سنگك به نسبت بهترا ست و براي مزاج افراد موثر است./ع2

برچسب ها: نان ، سبوس ، لواش ، بدن ، کدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.