با وجود اینکه هیپنوتیزم می تواند در درمان انواع بیماری های روان پزشکی اطفال به عنوان درمان اصلی یا درمان کمکی و همراه با دارو مورد استفاده قرار گیرد، استفاده از آن در روان پزشکی اطفال مورد کم توجهی قرار گرفته است.

امیر هوشنگ باقری، روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: با وجود اینکه هیپنوتیزم می تواند در درمان انواع بیماری های روان پزشکی اطفال به عنوان درمان اصلی یا درمان کمکی و همراه با دارو مورد استفاده قرار گیرد، استفاده از آن در روان پزشکی اطفال مورد کم توجهی قرار گرفته است.

وی گفت: تحقیقات نشان داده است که کودکان سوژه های هیپنوتیزمی خوبی بوده و عموما نسبت به بزرگسالان آسان تر هیپنوتیزم می شوند. کودکان زندگی خیالی بسیار فعالی دارند و این همان خصوصیتی است که در بزرگسالانی که از نظر هیپنوتیزمی مستعد تر هستند وجود دارد. 

باقری تصریح کرد: اینطور به نظر می رسد که کودکان در دنیای هیپنوتیزمی خودشان زندگی می کنند و به همین دلیل استفاده از هیپنوتیزم در کودکان سنین پیش از دبستان نیز بسیار ارزشمند است.

این روانپزشک اظهارکرد: متخصصین اطفال، پرسنل اورژانس، دندانپزشکان، روانپزشکان کودک، روانشناسان، مددکاران اجتماعی و سایر کادر درمانی علاوه بر به کارگیری هیپنوتیزم در درمان، می توانند از آن جهت ایجاد رابطه بهتر با کودک و جلب همکاری او استفاده نمایند./ح

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.