گوشت جزء بهترین غذاها می باشد ، به شرط آن که در مصرف آن افراط و تفریط نشود و حتی الا مکان از گوشت های مانده و کهنه استفاده نشود.
وی اظهار داشت : طبیعت انواع گوشت ها برحسب نوع حیوانات ، دریازی یا خشک زی بودن آن ها و نیز تحرک و جنسیت حیوانات نسبت به هم تفاوت دارد.
وی در ادامه گفت: طبیعت گوسفند ، گرم و تر بوده و اغلب با طبیعت افراد سازگار است و بهترین نوع گوشت چهار پایان گوشت گوسفند است.
این متخصص طب سنتی گفت: بعد از گوشت گوسفند، گوشت گوساله گرم و تر توصیه می شود.
گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند سردتر است و بیشتر برای مزاج های گرم و تر و مناطق با آب و هوای گرم مناسب است .
وی عنوان کرد: گوشت گاو در مقایسه با گوشت گوسفند سرد و خشک است و استفاده طولانی از آن به خصوص درشکل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های مشابه تهیه شده از آن هم به دلیل سردی و خشکی و هم ماندگی و کهنگی این فرآورده ها توصیه نمی شود.
وی در پایان گفت: درآموزه های اسلامی نیز توصیه به مصرف منطقی گوشت گردیده است ، چنان چه مصرف گوشت هر سه روز یک بار به عنوان مستحب ، مصرف هر روز بلا اشکال و مصرف بیش از یک با در روز ناپسند شمرده شده است./ع2
انتهاي پيام/