کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحكام لثه‌ مفید است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

وی خواص دارویی عَرَق و دَمکرده شاتره را متفاوت دانست و تشریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی كمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌ شود.

نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تبخال و دیگر بیماری های پوستی موثر می دانند.

وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف كردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.

نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عَرَق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد./س

برچسب ها: گیاه ، دارویی ، لثه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.