گفتنی است: در ساختار سس گوجه فرنگی به دلیل وجود ترکیباتی مانند شکر و نمک همان حالتی که در شیرینی ها و شکلات ها وجود دارد می تواند به وجود بیاید و فرد علاقه ی شدیدی به خوردن آنها پیدا کند.
بررسی ها نشان می دهند: این مواد به ویژه نمک موجود در سس گوجه فرنگی به دلیل زود آب شدن در دهان سیگنال خاصی ناشی از احساس سیری را به مغز نمی فرستد و در نتیجه به دلیل علاقه ی بدن به خوردن موادغذایی شود فرد با تحریک اشتها مواجه شده غذای بیشتری می خورد.
پزشکان توصیه می کنند: افراد برای جلوگیری از اضافه وزن از خوردن سس زیاد به همراه غذا خودداری کنند و یا حداقل از سس های رژیمی استفاده نمایند./ع2
انتهاي پيام/