علم الهدی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: مدارس ، مهد کودکها، سطح محلات، مجتمع های مسکونی، مراکز بهداشتی درمانی گروه های مخاطب آموزش بازیافت در سطح منطقه بوده اند که هر گروه متناسب با سن و موقعیت اجتماعی خود از آموزش های ویژه ای در حوزۀ مدیریت پسماند برخوردار شده اند.
وی افزود: هر شهروند به طور متوسط 15 دقیقه دیده و اصلاح الگوی مصرف و بازیافت، کاهش پسماند و بازیافت، کاهش پسماند های خطرناک از جملۀ آنها در این مدت بوده است.
وی در خصوص کاهش پسماند های خطرناک تصریح کرد: طرح تعویض باتری های کهنه با باتری های نو با همکاری موسسه های فعال در محیط زیست در غرفه های سطح منطقه و روز دو شنبه 6 آبان ماه در پارک شهر آرا به صورت گسترده انجام می شود.
وی در ادامه بیان داشت: این طرح به منظور پاک ساختن زمین از پسماندهای خطرناک صورت می گیرد. مخزن گذاری به صورت گسترده درسطح منطقه، نصب مخازن دو قلو برای مجتمع های مسکونی، اداری و اجرای ماده 16 قانون مدیریت اصناف، طرح های بازیافت در مدارس منطقه از جمله مواردی بود که رئیس ادارۀ بازیافت به آنها اشاره کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: همکاری مردمی، افزایش سطح آگاهی عمومی از طریق ارائه آموزش در این حوزه در حفظ و پاکیزگی و مدیریت پسماند شهری و بهبود فضای محیط زیست بسیار موثر خواهد بود./ف