به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ یک کارشناس ارشد صنایع غذایی در یزد ضمن بیان این مطلب گفت: به همین دلیل افراد دیابتی که میخواهند یک غذای سرشار از نشاسته میل کنند باید در کنار آن سالادشان را با سرکه بخورند تا قند خونشان کنترل شود.
علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به این که سرکه میتواند باعث کاهش فشارخون شده و از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری کند، تصریح کرد: همچنین سرکه حاوی آنتیاکسیدانهای پُلیفنولی نیز میباشد که میتوانند با سرطان مقابله کنند.
وی با اشاره به دیگر خواص سرکه افزود: سرکه در کنار خواص زیاد در برخی موارد میتواند آسیبرسان هم باشد.
این کارشناس صنایع غذایی با بیان این که سرکه سرشار از سولفیتها است، خاطرنشان کرد: این ترکیبات به خودی خود خطرناک نیستند اما آلرژیزا میباشند.
وی عنوان کرد: سرکه حاوی آنتیاکسیدانهای پُلیفنولی نیز است که میتوانند با سرطان مقابله کنند.
کمالی اذعان داشت: دومین آسیب سرکه خاصیت اسیدی آن است که میتواند به دستگاه گوارش آسیب برساند بنابر این توصیه می شود افرادی که از سوزش معده رنج میبرند سرکه مصرف نکنند.
وی ادامه داد: همچنین اسید موجود در سرکه به مینای دندانها نیز آسیب میرساند لذا توصیه میشود بعد از مصرف سرکه دندانهایتان را مسواک بزنید و یا دهان را با آب شستشو داد./ح