به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ علی شریفی امروز در جریان بازدید از مراحل مختلف کارخانه قند مغان اظهار داشت: مشعل فعالیت سی و دومین فعالیت کارخانه قند مغان چند روز پیش روشن شده و این کارخانه با ظرفیت تولید روزانه پنج هزار تن سعی میکند محصولات خود را به بهترین و کیفیترین شکل ارائه کند.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود در این دوره از فعالیت کارخانه قند بیش از 35 هزار تن شکر خام تولید و روانه بازار مصرف شود، تصریح کرد: این کارخانه توان تولید محصولاتی همچون ملاس و تفاله را دارد که معمولاً در واحدهای دامداری مورد استفاده قرار میگیرد.
شریفی خاطر نشان کرد: مواد اولیه این کارخانه شامل چغندر قند اغلب در استان اردبیل و همچنین استانهای همجوار آذربایجانشرقی، غربی به ویژه شهرهای اهر، هریس و مشگینشهر تأمین و برای تولید بهتر روانه کارخانه قند مغان میشود.
مدیرعامل کارخانه قند مغان با بیان اینکه میزان تولید بیش از 144 درصد افزایش یافته است، افزود: این میانگین 42 درصد بیشتر از متوسط کشوری است.
شریفی کارخانه قند مغان سطح زیر کشت چغندر قند در پارسآباد را یکهزار و 500 هکتار اعلام کرد و ادامه داد: این سطح زیر کشت 500 هکتار نسبت به گذشته افزایش یافته است.
وی در مورد تولید 100 درصد بذر چغندر توسط کشاورزان مغان گفت: ما یک جهش تولید 250 درصدی را در تولید بذر شاهد هستیم به طوری که 150 هزار واحد بذر تولیدی از این استان به عرصه کشت و زرع کشور ارسال شده است/س.