انگور يكي از ميوه هايي است كه از قند بالايي برخوردار است و حاوي ويتامين A و B و C است که این ویتامین ها به خصوص در انگور قرمز بیشتر مي باشد.

دكتر پيام فرحبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص انگور گفت: انگور يكي از ميوه هايي است كه از قند بالايي برخوردار است و حاوي ويتامين هاي A, B, C است.

وي اظهار داشت: زمانيكه ما مي‌خواهيم انگور را به عنوان يك واحد ميوه در برنامه روزانه افراد بگنجانيم 17 حبه انگور يك واحد ميوه، به حساب مي آيد.

اين متخصص تغذيه گفت: انگور خصوصا انگور قرمز حاوي فيبر و يك آنتي اكسيدان بسيار خوب است كه اثبات شده براي سلامتي قلب كارايي مفيدي دارد.

وي در ادامه گفت: كساني كه مشكل ديابت دارند بايد قندشان كنترل شود و به جاي 17 حبه انگور 3 تا 4 حبه توصيه مي شود مگر اينكه قندشان خيلي بالا باشد و بايد از ميوه هايي با قند پايين تر استفاده كنند.

وي عنوان كرد: اين موضوع كه اگر انگور ناشتا مصرف شود موجب كاهش وزن مي شود يك بحث عاميانه است و علمي نيست.

وي در خصوص خواص برگ انگور گفت: برگ انگور (برگ مو) هم حاوي آنتي اكسيدان است و از فيبر بسيار خوبي برخوردار است و اگر برگ آن به صورت دلمه مصرف شود از فيبر آن مي‌توانيم كمك بگيريم.

وي در پايان اضافه كرد: فيبري كه در برگ انگور موجود است به قدري زياد و مفيد است كه با نان سبوس دار برابري مي‌كند.


انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، دیابت ، سبوس ، قند ، میوه ، انگور ، حبه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.