دکتر صدیقه آذری، متخصص زنان و زایمان در خصوص مضرات مصرف غذاهای کنسروی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهای کنسروی به علت دارا بودن مواد نگهدارنده برای مادران باردار مناسب نیست و بهتر است از غذاهای تازه استفاده شود.
وی تصریح کرد: توصیه اکید ما به مادران باردار اجتناب از خوردن تن ماهی است زیرا درصد آلودگی ماهی جنوب به سرب و جیوه بسیار بالا است و میتواند در "مغز جنین" رسوب کرده و سلامت جنین را به خطر بیاندازد و رشد مغزی او را مختل کند.
وی افزود: به علت عدم آگاهی ما از اینکه مواد نگهدارنده بکار رفته در غذاهای کنسروی به جز نیترات چه مواد دیگری است لذا عوارض جانبی آن نیز کاملا شناخته شده نیست و ما مادران را از مصرف آن منع میکنیم.
انتهای پیام/