مصرف تن ماهی به علت دارا بودن مقادیر زیادی جیوه و سرب برای مادران باردار ممنوع است.

دکتر صدیقه آذری، متخصص زنان و زایمان در خصوص مضرات مصرف غذاهای کنسروی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهای کنسروی به علت دارا بودن مواد نگهدارنده برای مادران باردار مناسب نیست و بهتر است از غذاهای تازه استفاده شود. 

وی تصریح کرد: توصیه اکید ما به مادران باردار اجتناب از خوردن تن ماهی است زیرا درصد آلودگی ماهی جنوب به سرب و جیوه بسیار بالا است و می‌تواند در "مغز جنین" رسوب کرده و سلامت جنین را به خطر بیاندازد و رشد مغزی او را مختل کند. 

وی افزود: به علت عدم آگاهی ما از اینکه مواد نگهدارنده بکار رفته در غذاهای کنسروی به جز نیترات چه مواد دیگری است لذا عوارض جانبی آن نیز کاملا شناخته شده نیست و ما مادران را از مصرف آن منع می‌کنیم. 

انتهای پیام/

برچسب ها: بارداری ، تن ماهی ، مغز ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.