به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافتهاند که بسیاری از باکتریها و میکروبهای موجود در فضای آشپزخانهها میتوانند پس از مدتی نسبت به اسپریهای ضد عفونی کننده ضد باکتری موجود در بازار مقاومت پیدا کنند.
گفتنی است از جمله باکتریهایی که براساس جدیدترین تحقیقات دارای نوعی مقاومت به انواع اسپریهای ضد باکتری میباشد، "باکتری اشریشیا کلی" میباشد که به ویژه به مادهٔ تریکلوزان که در انواع محصولات ضد باکتری وجود دارد میتواند مقاومت پیدا کند.
پژوهشگران توصیه میکنند تا افراد از پاک کنندههای غیر سمی و طبیعی همانند محلول سرکه و آب برای پاک کردن سطوح استفاده کنند زیرا باکتریها نسبت به این مواد مقاومت نیم توانند پیدا کنند.
انتهای پیام/