دبیر ستاد حقوق بشر گفت: ملت ما هم اکنون در برابر یک تهاجم و یک تجاوز وسیع از سوی غرب مواجه است که راه مقابله با آن مقاومت جهادی وسیع الطیف است و دیپلماسی به تنهایی جوابگوی آن نیست.

به گزارش حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، دبیر ستاد حقوق بشر با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه مازندران در شهر بابلسر گفت: ملت ما هم اکنون در برابر یک تهاجم و یک تجاوز وسیع از سوی غرب مواجه است که راه مقابله با آن مقاومت جهادی وسیع الطیف است و دیپلماسی به تنهایی جوابگوی آن نیست.

جواد لاریجانی با تاکید بر اینکه باید به درستی شرایط و وضعیتی که در آن هستیم را بشناسیم گفت: این حرف درستی نیست که ما با آمریکا در یک نبرد دیپلماتیک هستیم، چرا که اصلا دیپلماسی طاقت نبرد ندارد، آنچه مورد نیاز ما است یک مقاومت وسیع الطیف بسیجی با روحیه جهادی است که دیپلماسی ما باید در خدمت آن باشد.
 
وی ادامه داد: نباید توقع داشته باشیم دیپلمات‌های ما که همگی افرادی متدین و کارکشته هستند بتوانند صرف تکیه بر دیپلماسی این تجاوزات وسیع را دفع کنند بلکه دیپلماسی باید سبدی باشد که اجازه ندهد میوه‌های مقاومت به زمین بیفتند.

لاریجانی اظهار داشت:  امروز دشمن با براه انداختن شدیدترین تهاجامات اقتصادی، تبلیغاتی و سیاسی علیه جمهوری اسلامی و ملت ما رسما به ما تجاوز کرده و وظیفه اصلی ما مقاومت بسیجی جهادی برای دفع هرچه سریعتر این تجاوز است، یعنی این تجاوز، با مذاکره یا بی مذاکره باید دفع شود و البته دفع چنین تجاوز وسیعی به از عهده دیپلماسی به تنهایی خارج است و باید با استراتژی مقاومت وسیع الطیف به دفع آن اقدام کرد.

دبیرستاد حقوق بشر یکی از ویژگی‌های این استراتژی را منتظر نماندن برای رسیدن امکانات و تامین شدن همه نیازهای اولیه دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس دشمن ما از همه امکانات پیشرفته نظامی، اقتصادی، سیاسی و تبلیغاتی برخوردار بود حال آنکه ما تازه انقلاب کرده بودیم و حتی برخی مواقع در خود جبهه تفنگ برای مقاومت نداشتیم اما همه دیدیم که چه حماسه‌ای خلق شد.

وی با بیان اینکه این استراتژی مقاومت است که به ما روحیه می دهد گفت: یکی از نتایج این استراتژی این است که از نبود امکانات ناراحت نمی‌شویم بلکه برای تامین آن راه پیدا می‌کنیم و از نبود امکانات نیز احساس ذلت نمی‌کنیم.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که امسال را سال حماسه اقتصادی نامیدند گفت: ایشان در بین این طیف‌های مختلف، بخش اقتصاد را پررنگ مطرح کردند چرا که دشمن تهاجم سنگین‌تری را در این قسمت اعمال کرده بود و لذا طبیعی است که در اینجا استراتژی مقاومت خود را در شکل اقتصاد مقاومتی نشان دهد.

وی ادامه داد: این اقتصاد مقاومتی در حوزه اقتصادی سیاسی است و هم ناظر به تولید، هم ناظر به نحوه تولید و هم ناظر به توزیع و هم ناظر به مصرف، یعنی اگر در زمان دفاع مقدس رزمندگان ما فقط در جبهه‌ها می‌جنگیدند، اکنون در این میدان همه ما در سنگر مقاومت هستیم، چون باید یک رویه جدیدی برای مصرف و روش زندگی داشته باشیم.

لاریجانی با اشاره به اینکه در دنیای دیپلماسی شعارها مهم هستند و مانند ویترین عمل می‌کنند گفت: در دیپلماسی حتی حرکات و ژست‌ها هم معنا دارند، کلمات بار خاص خود را دارند از این رو در انتخاب آنها باید دقت کرد، وقتی از اصطلاح برد برد استفاده می‌کنیم ممکن است سیگنال غلطی برای طرف مقابل ارسال کنیم چرا که این شعار مربوط به حل مناقشه‌ای است که ما یک درجه‌ای از مشروعیت برای خواسته‌های طرف قائلیم حال آنکه در شرایط موجود واقعا طرف مقابل ما چه مشروعیتی دارد؟ چون حقوق قحقه ما رامورد تجاوز قرار داده است.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه من از زمان امام راحل (ره) نظرم این بود که باید یک استراتژی تعامل با دشمنان خودمان داشته باشیم گفت: مدیریت دشمنی خوب است، باید دیپلماسی رفتار و تقابل با دشمن داشته باشیم و این خلاف منافع طبیعی ما نیست که استراتژی درستی در مواجهه با امریکا داشته باشیم اما مهم این است که شرایط خودمان، شرایط منطقه و شرایط طرف مقابل را به خوبی بشناسیم.

لاریجانی پس از پایان سخنرانی در دانشگاه بابلسر در پاسخ به یکی از دانشجویان که درباره شعار مرگ برآمریکا از او سوال کرده بود گفت: انچه مهم است این است که خوب بشناسیم دشمن چه می‌کند و ما خوب مقاومت کنیم چه شعار بدهیم یا ندهیم، اصل قضیه را نباید فراموش کنیم که آمریکا اکنون بزرگترین پرچم‌دار دشمنی و تجاوز علیه حقوق ملت ما است.

وی با اشاره به شعار مرگ بر آمریکا که ناشی از سه دهه ظلم مستمر دولتمردان این کشور به ملت و منافع ملی ما است گفت: ملت ما یک مرگ بر آمریکا می‌گوید و برخی اعتراض می‌کنند که شما چرا به آمریکا فحش می‌دهید، حال آنکه آمریکایی‌ها با همه ابزار و امکانات سیاسی، تبلیغاتی، رسانه‌ای و اقتصادی روزانه در حال تحقیر ما و توهین به فرهنگ و اندیشه و دین ما هستند.

لاریجانی در پاسخ به سوالی در این خصوص که آیا آتش زدن پرچم آمریکا توهین به ملت آمریکا محسوب نمی‌شود، گفت: این کارها نمادین است و ملت ما هیچ ملتی را مورد اهانت و تحقیر قرار نداده است و ملت ما خیلی بزرگ است و نیازی به این کار ندارد ملت ما وقتی روی پرچم آمریکا قدم می‌گذارد یا آن را آتش می‌زند مقصودش رد نماد سیطره و جهانگشایی و زورگویی است که اکنون در سیاست‌های آمریکا متجلی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار