به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
پرفسور محمد مهدی خدایی در نشست مشترك سركنسولگري كشور تركيه با مديران دانشگاه رازي گفت : اميدواريم در آينده شاهد ارتباط علمي و تبادل استاد و دانشجو بين دانشگاه هاي ايران و كشور دوست و همسايه، تركيه باشيم.
رييس دانشگاه رازي خاطر نشان كرد: با ايجاد ارتباط دوسويه علمي بين دانشگاه رازي و دانشگاه غازي آنتپ كه قبلا مواردي از آن صورت گرفته، مي توان به نتايج علمي ارزنده اي دست يافت كه اين موضوع براي دو طرف سودمند است.
وي افزود: تبادل استاد و دانشجو، فراهم كردن زمينه شركت در همايش ها و كنفرانس ها، همكاري در برگزاري نمايشگاه ها ي علمي، تحقيقات و پروژه هاي مشترك، تبادل اطلاعات علمي، كتاب، اسناد، ميكروفيلم ها و از همه مهمتر ايجاد رشته زبان و ادبيات تركي در دانشگاه رازي و زبان و ادبيات فارسي در دانشگاه غازي آنتپ و ديگر دانشگاه هاي تركيه مي تواند از اثرات مفيد اين نوع همكاري ها باشد.
در ادامه دكتر سعيد جلالي هنرمند معاون پژوهش و فناوري دانشگاه رازي کرمانشاه نیز با معرفي دانشگاه و رتبه علمي دانشگاه هاي ايران و تركيه در بين دانشگاه هاي منطقه و جهان، دستاورد هاي علمي دانشگاه رازي را به حاضرين ارائه کرد.
در پايان محمد بولوت، سركنسولگري كشور تركيه در اروميه از اراده دو كشور در گسترش روابط سخن به ميان آورد و ابراز اميدواري كرد كه بتواند يكي از اولويت هاي كاري خود را به بسط و گسترش روابط دو كشور ايران و تركيه اختصاص دهد.
گفتنی است: در خاتمه اين نشست با اهداي تنديس دانشگاه رازي به رسم يادبود از سركنسولگري كشور تركيه قدرداني بعمل آمد./س