گاهي وقتها با جواناني مواجه مي شويم که نسبت به ساير همسالان خود، قدرت بيشتري در نه گفتن دارند و همين قدرت به آنان کمک مي کند که در دام انحرافات اجتماعي گرفتار نشوند.

 به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران علل و ريشه ي رفتار مجرمانه يا بزهکارانه از دو جهت، فرآيند يادگيري رفتار مجرمانه از ديگران يا ريشه هاي فطري اين گونه رفتارها در ميان جوانان قابل بررسي است.  
 
مجتبي مظلوم روانشناس در خصوص رفتار مجرمانه اظهار داشت: برخي از جوانان در طول يادگيري با مشاهده ي مجرمان بزهکاران رفتار آنان در خود تقويت مي کنند تا همانند و شبيه آن ها شوند و گاهي اين يادگيري در خانواده هايي شکل مي گيرد که اعضاي آن دچار مشکلات و معضلات اخلاقي و اجتماعي هستند.  
 
وي ادامه داد: گرايش هاي فطري نيز يکي از دلايل اصلي رفتار بزهکارانه است چراکه فردي که شخصيت ضد اجتماعي دارد، به محض قرار گرفتن در محيط مناسب جهت بزهکاري، رفتارهاي تبهکارانه را از خود بروز مي دهد.  
 
مجتبي مظلوم با اشاره به رفتارهاي متفاوت بزهکاري در افراد افزود: همه ي افراد رفتارهاي يکسان بزهکارانه از خود نشان نمي دهند و با استعدادهاي فطري و شخصيتي رفتار جديد انجام مي دهند، در واقع برخي شخصيت ها پرخاشگرتر از سايرين هستند به همين دليل رفتار پرخاشگرانه و برخوردهاي فيزيکي را بهتر از سايرين انجام مي دهد و مي آموزند.  
 
وي در پايان خاطر نشان کرد: دور نگه داشتن جوانان از محيط ها و رفتارهاي بزهکارانه، پيوستن جوانان به گروهها ي همسالي که رفتاري جامعه پسندتر دارند و آگاهي دادن به جوانان از راه هاي موثر در پيشگيري از وقوع جرم محسوب مي شوند. 
انتهای پیام/
 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار