فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرگاران گفت: پیاز قرمز از خوراکیهای مفید در فصل زمستان است که از ورود بسیاری از بیماریها از جمله سرماخوردگی جلوگیری میکند.
وی افزود: پیاز قرمز حاوی (آدنوزین) بوده که از لخته شدن خون جلوگیری کرده و از بروز سکتهٔ قلبی نیز به شدت پیشگیری میکند.
وی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز خام باعث کاهش "کلسترول" و مصرف بیش از حد آن نیز منجر به کاهش "فشار خون"میگردد.
وی اذعان داشت پیاز در اغلب غذاها همچون خورشها، سوپ، املت و انواع آشها قرار میگیرد که باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
وی شایان دانست: پیاز از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری میکند و حتی میتواند جلوی رشد سلولهای سرطانی را بگیرد و این مواد غذایی پرطرفدار میتواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله گوارش شود.
وی یادآور شد: پیاز یک ماده غذایی مفید برای بیماران دیابتی است که پیاز در مقابله با مشکلات قلبی و عروقی دارد برای افرادی که از دیابت نوع دوم رنج میبرند و یا پتانسیل ابتلا به آن را دارند بسیار مفید ومؤثر است.
وی در خاتمه به رفع بوی بد پیاز پس از مصرف اشاره کرد و گفت: با مصرف مقداری جعفری، موز یا کیوی بوی بد پیاز را براحتی میتوان ازبین برد.
انتهای پیام/