در فصل زمستان و پاییز به دلیل غفلت افراد از وضعیت سلامتیشان بیشتر دچار بیماری می‌شوند اما با رعایت نکاتی ساده می‌توان از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تمامی افراد باید در فصل زمستان از مواد غذایی استفاده کنند که از دچار شدن به بیماری از بیماری‌ها پیشگیری کنند. 

 وی افزود: در فصل پاییز و زمستان نباید از مصرف میوه خودداری کرد و مصرف انار و نارنگی در این فصل بسیار مناسب و مفید است. 

 وی خاطر نشان کرد: در این فصل بهتر است آب کمتری نوشیده شود و از مواد غذایی که طعم گرم دارد استفاده شود. 

 وی اذعان داشت: برای قوی‌تر کردن "سیستم ایمنی بدن" بهتر است در صبحگاه یک لیوان آب و شیر گرم نوشیده شود و بایستی مزاجتان در این فصل وقف با این نوشیدنی‌ها داده شود. 

 وی یاد آور شد: در صورت مشاهده، علائم "سرماخوردگی" در بیش از ۴ یا ۵ روز باید با مصرف انواع آش و سوپ‌ها روند بهبودی را افزایش داد و از دمنوش‌های گیاهی بسیاری استفاده شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
همیشه بهار
۲۱:۲۳ ۲۷ آبان ۱۳۹۲
من فکر میکنم نوشیدن آب برای بالا بردن مقاومت بدن لازمه و هیچ جایگزینی نداره.
http://hamishehbahar.com/weblog/112628
آخرین اخبار