افرادی که صبحانه سرشار از پروتئین مصرف می کنند در طول روز کمتر احساس گرسنگی می‌کنند و فشار خونشان نیز با کاهش بیشتری روبه‌رو خواهد بود.

سیمین عسگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: صبحانه وعده با اهمیت است زیرا بعد از 10 ساعت ناشتایی مصرف می شود از این رو در خصوص افرادی که میزان قند خون آنها نامتعادل است (همچون دیابتی ها) ضروری است.

وی افزود: مصرف یک صبحانه سرشار از پروتئین و چربی، گرسنگی را کاهش داده و به کنترل قند خون کمک می کند.

وی تصریح کرد: صبحانه پروتئینی با غلات، پنیر، تخم مرغ و گردو است و هم چنین مصرف انواع پنیر تازه در جهت جلوگیری از آلودگی های میکروبی و تب مالت مناسب است.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: استفاده از صبحانه پروتئینی و چربی منجر می شود که افراد دیابتی بهتر بتوانند میزان قند خودشان و گرسنگی خود را کنترل کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آلودگی ، حیات ، میکروب ، چربی ، گرسنگی ، قند ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.