به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول خیار سبز گفت : میزان سطح زیر کشت این محصول پائیزه نسبت به پارسال 70درصد کاهش یافته است.
صدرالله احمدی علت این کاهش و استقبال ضعیف کشاورزان به کشت محصول خیار سبز در سال زراعی امسال را نوسان قیمت در بازار و پایین آمدن بیش از اندازه قیمت این محصول در پاییز پارسال عنوان کرد که خسارتهای هنگفتی را متوجه برداشت کنندگان این محصول پائیزه کرد.
وی در عین حال سطح زیرکشت خیار پاییزه در این شهرستان را 650 هکتار اعلام و گفت:با وجود کاهش سطح زیرکشت و تولید 25تن محصول در هر هکتار انتظار می رود 15هزار تن محصول در مزارع این شهرستان برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه شود.
احمدی افزود: شهرستان خنج به عنوان قطب تولید خیار سبز پائیزه و عمده ترین تامین کننده خیار سبز مورد نیاز شرکت های تولید خیار شور در فارس ، اصفهان و تهران است که در سه نوع ویژه ، نول و درجه یک به شرکت های تولید خیار شور و همچنین بازار میوه و تره بار در سطح کشور عرضه می شود.
برداشت محصول خیار سبز که از اوایل آبانماه آغاز شده تا اوایل آذر ادامه خواهد.
خنج در 265 کیلومتری جنب شیراز قرار دارد./
ش ک