محمدتقی
انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت
شترمرغ در طبقه ی گوشت های قرمز است این گوشت کم چرب است و برای بیماران
قلبی-عروقی و کسانی که چربی خون بالا دارند بسیار مفید است.
وی
اظهار داشت: این گوشت 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد و برای
سالمندان و افرادی که دارای فعالیت طولانی هستند و همچون شنا و دوندگی
بسیار مفید است.
وی در ادامه افزود: گوشت شتر مرغ پس از گوشت های در رتبه ی دوم است و گوشتی قابل هضم و نرم است.
انوشه در پایان افزود: این گوشت دارای پروتئین و آهن است و برای زنان نیز یکی از ضروریات غذای به شمار می رود.
انتهای پیام/