دستگاه های الکترونیکی گاهی به دلیل نقص داخلی یا شرایط محیطی دچار مشکلاتی از قبیل انتقال ولتاژ بالا یا انفجار و آتش سوزی می شوند.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ دو روز پيش یک آیپد در یکی از فروشگاه های خرده فروشی استرالیا دچار انفجار و احتراق شده که همراه با دود زیادی بود. به گونه ای که واحد ایمنی مجبور به استفاده از کپسول اطفاء حریق شده است. بعد از اين حادثه گفته شد كه آيپد جديد اين شركت يعني آيپد اير دچار اين حادثه شده است. اين اتفاق باعث شکل گرفتن موجی از حدس و گمان درباره علت واقعه شده است.

اما این بار دو سخنگوی وودافون در استرالیا تایید کرده اند که آیپد منفجر شده، آیپد ایر نبوده و یکی از مدل های رتینای قبلی (آیپد ۳ یا ۴) است. اپل در حال بررسی دلیل حادثه است و البته معمولا خبری از نتایج این طور بررسی ها بیرون نمی آید.

چند توصيه ايمني براي كساني كه از گجت هاي هوشمند استفاده مي كنند:

دستگاه های الکترونیکی گاهی به دلیل نقص داخلی (ایراد شرکت تولیدکننده) یا شرایط محیطی دچار مشکلاتی از قبیل انتقال ولتاژ بالا (برق گرفتگی) یا انفجار و آتش سوزی می شوند. در مورد برق گرفتگی، بدنه محصولات اپل به خاطر فلزی بودن خطرناک تر هستند و نیازمند حواس جمعی بیشتر.

1- بهترین کار این است که همیشه از شارژرهای اصل استفاده کنید تا دستگاه تان صدمه نبیند.

2- وسیله را جایی دورتر از محل نشستن یا خواب خودتان به شارژ بزنید تا در صورت وقوع حادثه لااقل صدمه جانی نبینید.

3- موقع شارژ تبلت یا تلفن با آن بازی یا فعالیت های سنگین (ترجیحا کار) نکنید.

4- همیشه سعی کنید به محض رسیدن شارژ به ۱۰۰٪ دستگاه را از برق جدا کنید.

5- در صورتی که دستگاه به هر دلیلی به حد غیرمتعارف داغ شده قبل از استفاده اجازه دهید خنک شود و اگر این داغ شدن مدام رخ می دهد آن را به تعمیرکار مجربی نشان دهید.

6- همیشه از تمیز بودن درگاه اتصال شارژر به دستگاه مطمئن شوید و صد البته بهتر آنکه درصد باتری را بین ۳۰ تا ۸۰ نگه دارید.


دریچه فناوری اطلاعات در شبکه های اجتماعی

             


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.