اکبر کتابی دکترای طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
اظهار کرد: در طب سنتی غذاها و گیاهان درجه بندی می شوند درجه یک خاصیت غذایی درجه
2 غذایی دارویی، درجه 3 دارویی رسمی و درجه 4 سمی مطلق هستند که آویشن، دارچین، زنجبیل، قولنجان، زردچوبه پونه و نمک دریا جزو دسته بندی درجه 2 تا 3 قرار می گیرند که 8 ادویه های مفید برای فصول سرد سال به شمار
می روند.
وی تصریح کرد: این ادویه ها محیط معده را گرم نگه داشته و سردی مزاج غذا را می گیرند و طبیعت غذاهای گرم می
کنند که این امر منجر به پیشگیری از سرماخوردگی و بالا بردن سیستم ایمنی بدن و قوت
قلب می شوند.
وی در پایان تاکید کرد: مصرف زیاد از حد زردچوبه و آویشن برای افراد
دارای فشار خون بالا توصیه نمی شود.
انتهای پیام/