کاهو با تمام فواید زیادی که دارد اما مصرف زیاد آن باعث ایجاد آلزایمر و فراموشی در افراد می شود.

فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سکنجبین در واقع سرکه و انگبین مخلوطی است از عسل و سرکه که به میزان معین با یکدیگر مخلوط می شوند و از در هم آمیختن آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش را فراهم می سازد.

وی افزود: هر مواد غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح بوده که منظور از مصلح ، نوعی ماده غذایی یا گیاهی دارویی است که مصرف آن به همراه غذای مورد نظر، اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا و جذب غذا و اثر گذاری غذا در بدن و ارگانهای مربوط مضاعف می سازد.

وی خاطر نشان کرد: تمامی افراد معمولا سکنجبین را همراه با کاهو مصرف می کنند که اگر در مصرف کاهو افراط نشود، ضرری به سلامتی فرد وارد نمی کند.

وی اذعان داشت: مصرف بیش از حد از کاهو منجر به فراموشی و کم شدن حافظه می شود و بر ضعف دید چشم و نفخ شکم نیز موثر بوده و برای برطرف کردن این عوارض بهتر است کاهو را با نعناع، کرفس و زیره مصرف کنند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.