خوردن میوه و سبزی باعث تغذیه پوست و مو و ناخن می‌شوند و نقش مهمی در پیشگیری از ریزش مو ها دارند.

امیر هوشنگ احسانی متخصص پوست و مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نقش تغذیه در ایجاد یا کنترل ریزش مو ثابت شده است و به همین دلیل افراد باید از مواد غذایی مناسب همچون میوه ، سبزی، و پروتئین به مقدار کافی استفاده کنند تا به ریزش مو دچار نشوند.

وی افزود: تمامی افراد بایستی بدانند که مواد غذایی مصرفی که کم چرب یا پر چرب باشد هم تاثیری در میزان چربی مو ندارد.

وی اظهار داشت: چربی مو تاثیر گرفته از غدد چربی زیر پوست است و هیچ گونه ارتباطی با نوع تغذیه ی مصرفی فرد ندارد.

وی اذعان داشت: تغییر نوع رژیم غذایی نیز تاثیری بر عدم رشد موها داشته باشد.

وی یاد آور شد: یکی از علل مهم که باعث شکنندگی موها می گردد، فقر آهن، روی و بیوتین بوده که در صورت تشخیص علت، پزشک می تواند با مصرف صحیح مواد غذایی و درمان این کمبودها، مشکل را به طول کامل برطرف کند.

احسانی گفت: مصرف غذاهای مناسب در طولانی مدت بر بهبود جنس موها کمک بسیاری می کند و کیفیت آن را نیز به شدت افزایش می دهد ولی در میزان چربی و خشکی مو هیچ تاثیری ندارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ریزش ، مو ، میوه ، سبزیجات ، چرب ، رژیم ، غذا ، آهن ، پزشک ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار