مصرف" ویتامین E" به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عاملی مهم برای پیشگیری از سرطان است که مصرف آن بسیار توصیه می‌شود و ضروری است.

دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع بروز سرطان می‌شود هیچ آنتی اکسیدان قوی‌تر از ویتامین (E) برای پیشگیری از سرطان وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی که حاوی ویتامین‌ E است شامل انواع جوانه‌ها، آجیل، روغن مایع، روغن آفتابگردان روغن زیتون، روغن کنجد، روغن سبوس برنج است.

زراتی افزود: مصرف ویتامین (E) به خصوص برای افرادی که در شهرهای بزرگ که آلودگی در آنجا زیاد است ضروری است و همچنین کسانی که در مناطق صنعتی کار و زندگی می‌کنند مصرف روزانه مکمل ویتامین E لازم است.

وی تصریح کرد: افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می‌کنند نباید در مصرف ویتامین E زیاده روی کنند چون اثرات دارو را زیاد می‌کند و احتمال خون‌ریزی زیر جلدی را ایجاد می‌کند.

وی توصیه کرد: افرادی که در خانواده‌شان سابقه سرطان دارند برای پیشگیری از سرطان مصرف ویتامین E را باید در رژیم غذایی خود قرار دهند.


انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین ، خون ، آلودگی ، سرطان ، آجیل ، روغن ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.