وي افزود: يكي از عوامل ايجاد كننده چاقي در زنان شيوه تغذيه در دوران شيرخوارگي است. شيرخواراني كه بيش از حد نياز، غذا دريافت ميكنند استعداد به چاقي در آينده را پيدا مي كنند زيرا هم تعداد و هم اندازه سلول هاي چربي آنها زياد ميشود.وراثت از ديگر عوامل ايجاد كننده چاقي است كه 30درصد علل افزايش وزن را شامل ميشود.
اين كارشناس تغذيه تصريح كرد:اشتها و عادت غذايي ازمهمترين علل چاقي است، مصرف بيش از حد غذا و مصرف بيش از حد انواع شيريني و مواد غذايي چرب سبب چاقي مي شود.
ازديگر عوامل چاقي مي توان به عوامل اجتماعي اشاره كرد؛ برخي از جوامع و خانواده ها چاقي را علامت برتري و رفاه مي دانند، بنابراين آنها براي چاق شدن، انگيزه به وجود مي آورند. نوع غذاي اصلي جوامع نيز در چاقي خانم ها مؤثر است، مثلاً در شمال كشور ايران كه غذاي اصلي برنج است، باعث چاقي خانم ها مي شود./
انتهای پیام/