به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،«نسرین علیزاده» ، با اشاره به اینکه در زعفران مواد مختلفی وجود دارد اما عمدهترین مادهای که به چشم میخورد و سبب بسیاری از خواص فیزیکی و شیمیایی در آن می شود سافرانول(نوعی ترکیب حلقوی) است، افزود: این ماده بهعنوان چاشنی و رنگدهنده در این ماده غذایی کاربرد دارد.
وی ادامه داد: زعفران سبب کاهش کلسترول و چربی خون میشود.
علیزاده یادآور شد: علاوه بر آن زعفران سبب افزایش تمرکز حواس در افراد نیز میشود، از اینرو در پیشگیری از آلزایمر نقش مهمی دارد.