به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، عزيز الله مهديان در نشست خبري امروز خود با بيان اينکه طرح آمارگيري مسکن روستايي کشور به پايان رسيده است گفت: اين طرح از 20 مهرماه آغاز و در 20 آبان ماه با بررسي کيفيت مسکن روستايي به پايان رسيد.
وي ادامه داد: نتايج اين طرح در پايان سال در قالب يک کتاب مرجع منتشر ميشود.
مهديان در ادامه تصريح کرد: طرح آمارگيري مسکن روستايي هر 5 سال يکبار در قالب بررسي کيفيت مسکن روستايي از نظر مقاوم سازي صورت ميگيرد.
وي با اشاره به اينکه اولين دوره از اين طرح سال 82 آغاز شده بود ، گفت: اين سومين دوره از آمارگيري مسکن روستايي است که از يک ماه قبل آمارگيري آنها توسط متخصصان مسکن انجام شده است.
معاون امور مسکن روستايي در ادامه اظهار داشت: براساس سرشماري نفوس و مسکن درسال 90 بيش از 45 درصد از خانههاي روستايي مقاومسازي و بيش از 55 درصد از آنها آسيب پذير هستند که البته اين سرشماري به صورت کلي بوده و تخصصي آنها توسط مسئولان بنياد مسکن انجام ميشود.
وي در ادامه گفت: درسال 75 نيز بيش از 75 درصد از خانههاي روستايي آسيب پذير بوده و درسال 82 ميزان مقاومسازي خانههاي روستايي افزايش يافته است.
مهديان در خصوص طرح آمارگيري روستايي گفت: دوره اول از اين آمارگيري به صورت استاني بوده و دورههاي بعدي در سطح شهرستان و روستا انجام ميشود.
وي در ادامه توضيح داد: طرح آمارگيري مسکن روستايي از نظر سازهاي کيفيت وسعت مسکن و از نظر کاربري و معيشت در واحدهاي مسکوني روستايي بررسي ميشود.
معاون امور بازسازي مسکن روستايي با اشاره به اينکه طرح ويژه بهسازي و مقاومسازي واحدهاي مسکوني روستايي ازسال 85 آغاز شد گفت: سالانه بنياد مسکن 200 هزارو احد مسکن روستايي را مقاومسازي ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: با گذشت 7 سال از اجراي طرح مقاومسازي مسکن روستايي چيزي در حدود يک ميليون و 600 هزار واحد مسکوني روستايي نوسازي شده و دو ميليون و 100 هزار واحدنيز تسهيلات دريافت کردهاند.
وي در ادامه افزود: تاکنون 30 درصد از خانههاي روستايي مقاومسازي شدهاند.
معاون امور بازسازي مسکن روستايي در ادامه تصريح کرد: کار ميداني طرح آمارگيري مسکن روستايي و جمع آوري اطلاعات از واحدها به اتمام رسيده است و مرحله جمعبندي اطلاعات هستيم اميد است تا پايان سال اين نتايج در قالب سي کتاب استاني و يک کتاب مرجع کشوري منتشر شود.
انتهاي پيام/