گفتنی است: براساس تحقیقات صورت گرفته اغلب کارمندان اختصاص ندادن یک بازه خاص زمانی برای خوردن ناهار را مشغله های کاری و فشردگی کار عنوان کرده اند و اغلب آنها با خوراکی های فاقد ارزش غذایی مانند چیپس، پفک و انواع شیرینی ها خود را سیر می کنند که این خوراکی ها در دراز مدت باعث ایجاد چاقی، دیابت و انواع بیماری ها در افراد می شود.
همچنین پژوهشگران دریافته اند که خوردن غذا در سر میز کار و اهمیت ندادن به یک بازه ی زمانی برای خوردن ناهار در مکانی دیگر به تدریج باعث کاهش حس معاشرت در افراد و افزایش انزوا و افسردگی در آنان می شود.
انتهای پیام/