وی تصریح کرد: لاکتاز آنزیمی است که قند شیر را هضم می کند و این افراد اگر شروع به خوردن روزانه یک قاشق چایخوری شیر کنند و روزانه یک قاشق چایخوری به این مقدار اضافه کنند رفته رفته آنزیم لاکتاز در بدن شان تشکیل می شود و در پایان می توانند روزی یک لیوان شیر بنوشند.
وی افزود: این افراد می توانند از فرآورده های دیگر لبنی نظیر ماست، پنیر، کشک نیز استفاده کنند به شرط اینکه خیلی شور نباشد اما جذب شیر به دلیل ترکیب لاکتاز، کلسیم از همه لبنیات بیشتر است و فرآورده های دیگر نظیر شیر سویا علیرغم خاصیت های فراوانی که دارد به دلیل جذب پایین کلسیم نمی تواند جایگزین شیر باشد./
انتهای پیام/