در اروپا سرانه مصرف شیر ۳۰۰ تا ۳۴۰ کیلو گرم است ولی در ایران این رقم بین ۶۰ تا ۷۰ کیلو گرم است و ۱۰۰ کیلوگرم از میانگین مصرف در جهان کمتر است.

دکتر گل علیزاده، نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی و معاونت پشتیبانی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سال ۸۸ ابلاغ سند غذایی در ایران صورت گرفت اما تاکنون اصلاح موثری در سبد غذایی مردم صورت نگرفته است فرهنگ سازی و تبلیغات در رسانه‌ها کمتر از شیر و لبنیات صورت می‌گیرد، به دلیل کمبود مصرف شیر و دریافت کلسیم، ایرانی‌ها بیشتر از دیگر کشور‌ها به پوکی استخوان مبتلا هستند، مصرف شیر بعد از حذف یارانه‌ها ۱۴ درصد کاهش یافت قبل از گرانی شیر و مواد لبنی میانگین مصرف شیر در ایران ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم بود ولی بعد از گرانی‌ها ۲۰ تا ۲۲ درصد کاهش یافت و هم اکنون به ۶۰ تا ۷۰ کیلو گرم در سال رسیده است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار