به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافتهاند که مصرف زیاده از حد نان و گندم به ویژه در دوران یائسگی میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان بسیار بالا ببرد.
گفتنی است رژیم غذایی سرشار از نان پس از یائسگی میتواند خطر ابتلا به این بیماری را تا حدود ۶۰ درصد بالا ببرد.
بررسیها نشان میدهند پژوهشگران این نتایج را با بررسی بر روی ۱۱۰۰۰ زن در سنین یائسگی بدست آوردهاند.
پژوهشگران توصیه میکنند تا زنان یائسه برای رفع گرسنگی به جای نان از ماکارونی استفاده نمایند و میزان کربوهیدرات متناسب بدنشان را از این طریق تامین نمایند.
پزشکان همچنین دریافتهاند که اضافه وزن در تمامی سنین در زنان خطر ابتلا به سرطان سینه را تا حدود ۴۵ درصد افزایش میدهد.
پژوهشگران مصرف نان را به دلیل فعال سازی مقدار زیادی از هورمون زنانه استروژن برای زنان خطرناک میدانند زیرا این هورمون یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان سینه است.
انتهای پیام/