مصرف غذاهای با درصد چربی بالا منجر به آسیب و اختلالات دائمی مغزی می‌شود.

دکتر نادیا منفرد فوق تخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: تحقیقات بالینی نشان می‌دهد که مصرف مداوم غذاهای با چربی بالا منجر به اختلالات مغزی و صدمه به هیپوتالاموس می‌شود.

وی افزود: با ادامه روند رژیم نادرست و پرچرب سلول‌های حیاتی و عصبی مغز نیز آسیب دیده که این اختلال در افراد چاق بیشتر مشاهده می‌شود.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: افراد باید از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ کرده و فست‌فود اجتناب کرده و چربی‌های سالم را از آجیل و دانه‌ها تامین کنند./

انتهای پیام/
برچسب ها: مغز ، سلول ، چرب ، دانه ، سرخ ، حیاتی ، فست فود ، چاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.