پزشکان دریافته‌اند که افراد برای جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در طول روز باید مقدار خاصی فیبر استفاده کنند و مقدار کمتر از آن می‌تواند سلامت آن‌ها را بسیار تهدید کند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران به تازگی با انجام مطالعه بر روی ۲۳ هزار نفر دریافته‌اند که از میان داوطلبان آن‌دسته که مقدار کمی "فیبر" در رژیم غذایی آن‌ها وجود داشته در معرض خطر بالاتری از بیماری‌ها و مشکلاتی مانند: چاقی، سندرم متابولیک و التهابات قلبی – عروقی قرار داشته‌اند. 

گفتنی است، بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته زنان در ردهٔ سنی ۱۹ تا ۵۰ سال باید هر روز به‌طور متوسط ۲۵ گرم فیبر در رژیم غذایی خود داشته و مصرف نمایند در حالی که مردان در‌‌ همان ردهٔ سنی باید هر روز ۳۸ گرم فیبر مصرف نمایند. 

بررسی‌ها نشان می‌دهد، زنان بالای ۵۰ سال ۲۱ گرم فیبر و مردان بالای ۵۰ سال ۳۰ گرم فیبر در هر روز نیاز دارند. 

پزشکان دریافته‌اند، که مصرف فیبر علاوه بر محافظت از قلب، باعث کاهش خطر "سکتهٔ مغزی "و افزایش طول عمر در افراد می‌شود. 

پزشکان مواد غذایی مانند: میوه‌ها، سبزیجات، آجیل و حبوبات را منابع غنی از فیبر معرفی کرده‌اند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: سبزی ، فیبر ، اضافه وزن ، قلب ، مغز ، سکته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار