يافته‌هاي جديد دانشمندان نشان مي‌دهد که انواع سوپ و غذاهاي آبکي "ريه‌ها" را در برابر آلودگي ها حفظ کرده و "سيستم تنفسي" را پاک کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ غذاهايي مانند سوپ و آش اگر با مواد غذايي خاصي تهيه شوند بهترين غذا براي روزهاي آلودگي به شمار مي‌آيند و مي‌توانند به بدن کمک کنند تا دچار آسيب نشود.

قارچ، ذرت، سويا، هويج، سيب‌زميني، عدس، نخود و ادويه‌هايي مانند "زيره" و دارچين از اجزاي اصلي تشکيل دهنده‌ي سوپ هاي مقابله با آلودگي هوا به شمار مي‌آيند.

گفتني است، سوپ و آش اگر از اين مواد غذايي و سبزي‌ها و ادويه‌ها تهيه شوند مي‌تواند با بحران آلودگي هوا مقابله کنند و اجازه ندهند گازها و "ذرات سمي" کوچک موجود در هوا وارد سيستم تنفسي شود.

گفتني است، "آنتي اکسيدانهاي" موجود در سوپ با "راديکالهاي آزاد" مقابله مي‌کند و بررسي ها نشان مي‌دهند غذاهاي آبکي به ويژه سوپ و آش براي سالمندان و کودکان ضروري است و در روزهايي که هوا به شدت آلوده و کثيف است و "سازمان هواشناسي" هشدار مي‌دهد  این افراد حتما بايد در هر دو وعده اصلي شام و ناهار، سوپ و آش مصرف کنند تا بدنشان آسيب نبيند.


صفحه گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در گوگل پلاس را دنبال کنید





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.