مصرف آجیل می‌تواند تاثیرات بسیار مفیدی بر سلامت بدن داشته باشد اما میزان این آجیل‌ها و نیز تعداد دفعات خوردن آنها نیز از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است که نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان مصرف حتی مقادیر بسیار کم و اندک آجیل در طول روز را برای جلوگیری از بروز خطر مرگ در اثر سرطان و بیماری قلبی توصیه اکید می‌کنند.

گفتنی است: آجیل به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب، غیراشباع، ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگر می‌تواند باعث کاهش التهاب و کلسترول خون شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند؛ مصرف آجیل خطر بروز بیمارِ‌های قلبی را تا 30 درصد و بیمار سرطان را تا 11 درصد کاهش می دهد. این یافته ها بر روی حدود 120 هزار فرد بزرگسال انجام گرفته است.

دانشمندان همچنین به تفاوت محسوسی در خصوص تاثیرگذاری آجیل بر بدن انسان ها دست یافته‌اند از جمله اینکه کسانی که یک بار در هفته آجیل می‌خورند 11 درصد کسانی که 2 الی 4 بار در هفته آجیل می‌خورند 13 درصد و کسانی که هر روز آجیل می‌خورند تا 15 درصد در مقابل مرگ ناشی از بیماری قلبی و سرطان مصونیت پیدا خواهند کرد.

دانشمندان از میان انواع دانه‌های آجیل، مصرف فندق، گردو، بادام،‌پسته و بادام زمینی را توصیه می‌کنند زیرا تاثیر این دانه‌ها از سایر دانه‌های آجیل بر سلامت بدن مفیدتر بوده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: مغز ، آجیل ، بیماری ، قلبی ، انسان ، سرطان ، بدن ، اهمیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.