کنجد گیاهی است که خاصیت دارویی دارد و طب سنتی طبیعت آن را گرم و‌تر می‌داند.

دکتر محمدباقر مینایی معاون پژوهشی دانشکده طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دانه کنجد دارای طبیعتی گرم و ‌تر است و حاوی ویتامینی به نام E است که از نظر خواص درمانی از دیدگاه طب سنتی ایرانی مغذی و مدر (ادرار آور) است.

وی با بیان اینکه دانه کنجد به عنوان یک عامل نرم کننده برای بافت ریه در انسان است افزود: مصرف این دانه روی صدا تأثیر گذار است به همین دلیل می‌تواند بسیاری از گرفتگی‌ها و انسداد‌ها را باز کند.

وی در ادامه گفت: افرادی که مبتلا به بیماری‌های رماتیسمی هستند و یا در دست و اندام تهتانی (پا) احساس بی‌حسی و کرختی می‌کنند مصرف دانه کنجد برای آن‌ها می‌تواند مفید واقع شود.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: اشخاصی که مبتلا به کاهش فشار خون هستند به دلیل مغذی بودن، دانه کنجد می‌تواند کاهش فشار را در این افراد به حالت اول برگرداند.

دکتر مینایی در پایان اظهار داشت: افرادی که مبتلا به یبوست هستند مصرف دانه کنجد می‌تواند یبوست آن‌ها را برطرف کرده و مفید واقع شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: کنجد ، دانه ، فشار ، خون ، طب ، سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار