فاتحی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اهمیت مشاغل خانگی در رونق اشتغال و رشد اقتصادی یادآور شد: ایجاد مشاغل خانگی حدود ۱۵ سال است که توسط وزارت کار مطرح شده ولی هیچگاه بصورت جدی و عملی پیگیری نشده است.
وی آگاهی دادن و شناساندن مزایای این مشاغل برای خانوادهها و ایجاد بازارهای مخصوص برای ارائه محصولات آن را مهمترین راهکار رونق این طرح دانست.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: تولیدات مشاغل بدلیل صنعتی و کارخانهای نبودن به تولید انبوه نمیرسند و قابلیت ارائه در بازارهای عمومی را ندارند و برای ارائه نیازمند وجود بازارهای مخصوص روزانه، محلی و منطقهای هستند.
وی با تأکید براینکه تا زمانیکه بازاریابی درستی برای این کالاها صورت نگیرد و بازارهای مناسب آنها ایجاد نشود، اعطای وام و تسهیلات به هیچ وجه نمیتواند رونق بخش این مشاغل باشد، ادامه داد: اگر بازارهای مناسب ایجاد شود، بدون اعطای تسهیلات و بدون حمایتهای دولتی، افراد خود اقدام به ایجاد کارگاههای خانگی و تولید میکنند.
فاتحی گفت: دادن تسهیلات جز وظایف دولت نیست، علاوه بر اینکه نمیتواند مشکل مشاغل خانگی را هم حل کند دولت باید با ایجاد شرایط مناسب و بهینه سازی روابط بین نهادهها به این بخش رونق دهد.
انتهای پیام/