تیم ملی والیبال ایران در ششمین جام قهرمانان قاره‌ها که از 28 آبان تا 3 آذر ماه امسال برگزار ‌شد،موفق به کسب عنوان چهارم جهان شد.

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، شش تیم والیبال برتر جهان در جام قهرمانان قاره ها حضور داشتند که هر کدام به نمایندگی از یک سبک مدرن والیبال در این رقابت ها برای کسب مقام قهرمانی تلاش کردند.

در این رقابت ها تیم های ژاپن (میزبان)، ایران (قهرمان آسیا)، برزیل (قهرمان قاره امریکای جنوبی)، روسیه (قهرمان اروپا)، ایالات متحده (قهرمان مردان آمریکای جنوبی) و ایتالیا تیم سوم رده بندی جهانی به معرفی فدراسیون بین المللی والیبال حضور داشتند.

نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی بین قاره ای جهان در سال 1993 برگزار شد و از آن زمان تا کنون شش دوره این رقابت ها برگزار شده است. تیم ملی والیبال مردان برزیل در شش دوره گذشته این رقابت ها حضور داشته است که کسب چهار مدال طلا (1997، 2005، 2009 و 2013) و دو عنوان نایب قهرمانی ره آورد این تیم از این رقابت ها است.

البته تیم ملی والیبال ژاپن نیز به عنوان میزبان در تمامی این رقابت ها حضور داشته است، اما تنها در دوره پنجم (2009) موفق به کسب عنوان سومی شده است و از نظر تعداد مدال در رتبه ششم این رقابت ها قرار دارد.

تیم ملی والیبال مردان ایران با حضور در این رقابت ها دومین تجربه خود را به دست آورد که نسبت به حضور نخست، یک پله صعود در جدول را به همراه داشت، ملی پوشان والیبال ایران در نخستین حضور سال 2009 با یک پیروزی و چهار شکست موفق به کسب عنوان پنجم شد. اما در این دوره با سه پیروزی و دو شکست موفق به کسب عنوان چهارم شد.
 

تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جام قهرمانان قاره ها سال 2009 در برابر تیم های برزیل، کوبا ، لهستان و ژاپن مغلوب شد و در برابر مصر به تنها پیروزی خود دست یافت. اما در این دوره (2013) در برابر تیم های ایتالیا، ایالات متحده و ژاپن به یپروزی رسید و در برابر تیم های بزریل قهرمان چهار دوره این رقابت ها و روسیه قهرمان اروپا، لیگ جهانی 2013 و بازی های المپیک 2012 لندن مغلوب شد.

تیم ملی کشورمان در مجموع پنج بازی خود در جام قهرمانان قاره ها در سال 2013 موفق به کسب هفت امتیاز شد و در رده چهارم ایستاد. این در صورتی است که ملی پوشان کشورمان اگر در برابر تیم های روسیه و برزیل امتیاز یک ست را به دست می آوردند، در جایگاه سوم گروه قرار می گرفتند و ایتالیا در رتبه چهارم قرار نمی گرفت.

بازیکنان ایران حساسیت امتیازهای از دست داده را بعد از جام قهرمانان قاره ها بیشتر احساس کردند زیرا هر امتیازی که از دست ندهند، تاثیر زیادی در رتبه بندی اینگونه مسابقات که به صورت دوره ای برگزاری می شود، خواهد داشت.

تیم های برزیل، روسیه و ایتالیا به ترتیب با 12، 11 و 9 امتیاز مدال های طلا، نقره و برنز را به دست آوردند. ایالات متحده و ژاپن نیز با 6 و صفر امتیاز در مکان های پنجم و ششم این رقابت ها قرار گرفتند.

نتایج پنج بازی تیم ملی والیبال کشورمان در ششمین دوره مسابقات جام قهرمانان قاره ها به قرار زیر است:

ایران 1 – برزیل 3

ایران 3 – ایتالیا 2

ایران صفر – روسیه 3

ایران 3 – آمریکا 2

ایران 3 – ژاپن صفر

فرهاد ظریف با کسب عنوان بهترین لیبروی جام بین قاره ای، در تیم منتخب ششمین دوره این رقابت ها قرار گرفت. ظریف که پس از پایان این رقابت ها از تیم ملی والیبال ایران خداحافظی کرد، با کسب این عنوان افتخار دیگری به کارنامه خود افزود.

ظریف در این رقابت ها با ثبت 49.5 درصد موفقیت در دریافت توپ در رده دوم بهترین دریافت کنندگان و با 1.7 توپ گیری موفق در هر ست در رده پنجم بهترین توپ گیران نیز ایستاد.
 

فرهاد قائمی بازیکن پست دریافت کننده قدرتی تیم ایران نیز در آمار کمیته  VIS ششمین جام قهرمانان قاره ها با ثبت 54.33 درصد موفقیت در رده اول دریافت کننده های این دوره از مسابقات قرار گرفت.

فهرست تیم های شرکت کننده در شش دوره جام قهرمانان قاره ها و عنوان کسب شده آنان به قرار زیراست:

سال 1993: 1- ایتالیا، 2- برزیل، 3- کوبا، 4- ژاپن ، 5- ایالات متحده و 6- کره جنوبی

سال 1997: 1- برزیل، 2- مجارستان، 3- کوبا، 4- چین، 5- ژاپن و 6- استرالیا

سال 2001: 1- کوبا، 2- برزیل، 3- یوگسلاوی، 4- کره جنوبی، 5- ژاپن و 6- آرژانتین

سال 2005: 1- برزیل، 2- ایالات متحده، 3- ایتالیا، 4- ژاپن، 5- مصر و 6- چین

سال 2009: 1- برزیل، 2- کوبا، 3- ژاپن، 4- لهستان، 5- ایران و 6- مصر

سال 2013: 1- برزیل، 2- روسیه، 3- ایتالیا، 4- ایران، 5- ایالات متحده و 6- ژاپن
 
انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار