خوردن ماهی تازه بر اساس تحقیقات انجام شده دارای اثرات مفید فراوانی بر بدن است اما چگونگی طبخ ماهی نیز می‌تواند تأثیر مثبت و یا منفی بر بدن افراد بگذارد که لازم است افراد در این باره با اطلاع عمل کنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود پی برده‌اند در خوردن ماهی تن غنی از امگا3 می‌تواند باعث کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی در افراد شود.

گفتنی است: خوردن ماهی تن 2 بار در هفته می‌تواند خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را به یک سوم کاهش دهد.

گفتنی است: دانشمندان دریافته‌اند که چربی امگا3 موجود در ماهی‌هایی مانند ماهی تن تازه، ماهی قزل آلا و ماهی آزاد می‌تواند نقش محافظتی در برابر آریتمی قلب و ضربان قلب نامنظم در افراد داشته باشد.

دانشمندان همچنین به افراد توصیه اکید می‌کنند: که برای بهره‌گیری از این خاصیت‌ ماهی، باید آن را به صورت پخته و یا کبابی استفاده کنند و ماهی سرخ کرده خاصیت محافظتی خود را از دست می‌دهد.

دانشمندان این نتایج را با تحقیق بر روی گروهی از داوطلبان سالمند و در نظر گرفتن عادات غذایی آنها در طول سال‌ها بدست آورده‌اند.

انتهای پیام/


برچسب ها: ماهی ، قلبی ، امگا ، بیماری ، تن ، محافظت ، ضربان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.