گفتنی است: خوردن ماهی تن 2 بار در هفته میتواند خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را به یک سوم کاهش دهد.
گفتنی است: دانشمندان دریافتهاند که چربی امگا3 موجود در ماهیهایی مانند ماهی تن تازه، ماهی قزل آلا و ماهی آزاد میتواند نقش محافظتی در برابر آریتمی قلب و ضربان قلب نامنظم در افراد داشته باشد.
دانشمندان همچنین به افراد توصیه اکید میکنند: که برای بهرهگیری از این خاصیت ماهی، باید آن را به صورت پخته و یا کبابی استفاده کنند و ماهی سرخ کرده خاصیت محافظتی خود را از دست میدهد.
دانشمندان این نتایج را با تحقیق بر روی گروهی از داوطلبان سالمند و در نظر گرفتن عادات غذایی آنها در طول سالها بدست آوردهاند.
انتهای پیام/