مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌ها، از بروز خستگی‌های زودهنگام جلوگیری می‌کند و این امر خود سبب افزایش راندمان فکری و کاری افراد می‌شود.

مینا نوروز حقی، کار‌شناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: حجم معده بعد از صرف غذا کاملا اشغال شده است و معده پر و سنگین است، بنابراین خوردن میوه به این سنگینی دامن می‌زند و در عمل هضم مشکل ایجاد می‌کند، پس بهتر است ۱ تا ۲ ساعت پس از صرف غذا میوه مصرف شود. 

وی ادامه داد: البته برخی افراد به علت عدم حساسیت گیرنده‌های انسولین، پرخوری و یا تحریک پذیری پانکراس، بعد از خوردن غذا تمایل به مصرف ماده شیرین دارندن که به این افراد توصیه می‌شود بعد از صرف غذا به جای مصرف شیرینی، مربا از میوه استفاده کنند. 

نوروز حقی تصریح کرد: در ضمن خوردن میوه و یا ساندویچ‌های سبک به مقدار کم در میان وعده‌ها، باعث کاهش ولع افراد برای وعده بعد می‌شود و از افت فشار خون و خستگی زودهنگام جلوگیری می‌کند و به این ترتیب راندمان فکر و کار را افزایش می‌دهد و از رفتارهای تنش زای فرد با دیگران جلوگیری می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، میوه ، هضم ، فشارخون ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار