همه افرادی که به نوعی به برخی از محصولات غذایی آلرژی دارند نباید از واکسن آنفولانزا برای ایمن ماندن در برابر بیماری های شایع در فصل پاییز و زمستان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ گروه های پرخطر مانند کودکان و سالمندان و افراد بالای 60 سال، زنان باردار و افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند باید واکسن آنفولانزا را تزریق کنند. 

بررسی ها نشان می دهند، افرادی که به نوعی به تخم مرغ آلرژی دارند بعد از تزریق واکسن آنفولانزا به نوعی دچار سندرم گلن باره(نوعی بیماری فلج کننده که در آن سیستم ایمنی بدن به سیستم اعصاب حمله می کند)شده اند. 

بررسی ها نشان می دهند برای سالم ماندن در برابر بیماری های شایع در فصل پاییز و زمستان راهکار های زیادی وجود دارد و لزوما تزریق واکسن آنفولانزا نمی تواند بهترین گزینه باشد. 

نتایج مطالعات نشان می دهند، برای ایمن کردن بدن می توان با مصرف ویتامین ث، میوه و سبزیجات احتمال هجوم میکروب ها و ویروس ها را به بدن کمتر کرد و واکسن آنفولانزا را نباید در میان فصل استفاده کرد و نیمه های شهریور بهترین زمان برای تزریق این واکسن است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.