مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران گفت: سهم بخش تعاون در اقتصاد استان مازندران دو درصد بیشتر از متوسط کشوری است.

علی بابایی کارنامی در گفتگو خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به این مطلب که موازی کاری و عدم شفاف شدن جایگاه و متولی و اختیارات از مشکلات در فعالیت های بخش تعاون است، گفت: برخی از اختیارات تعاونی در بین چند دستگاه وجود دارد و تشکیل و هدایت و حمایت از وظایف بخش تعاون است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران با تاکید بر اینکه نقش دستگاه‌های مختلف در فعالیت‌های تعاونی برجسته است، افزود: تمرکز در مدیریت شرکت‌های تعاونی توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند ما را در دستیابی به سهم 25 درصد در اقتصاد کمک کند.

وی با بیان اینکه سهم تعاون در اقتصاد استان مازندران 2 درصد بیشتر از متوسط کشوری است، خاطر نشان کرد: سهم تعاون در اقتصاد استان مازندران 7 درصد و در اقتصاد کشور برابر با 5 درصد است که برای رسیدن به هدف 25 درصد در برنامه پنجساله پنجم فاصله طولانی دارد.

بابایی خواستار افزایش نقش فرمانداران در افزایش نقش بخش تعاون در اقتصاد شد و گفت: فرماندار به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی شهرستان می تواند نقش مهمی در توسعه بخش تعاون داشته باشد.

عضو شورای اداری استان مازندران با بیان اینکه سرشماری مرکز آمار به عنوان معیار بیان نرخ بیکاری استان، افزود: نرخ بیکاری استان مازندران برابر با 9 ممیز 8 دهم درصد و نرخ بیکاری شهرستان سوادکوه برابر با 22 درصد است.

وی به برنامه ریزی شورای عالی اشتغال کشور برای اختصاص 10 هزار میلیارد تومان برای اختصاص به بخش تعاون کشور خبر داد و یادآوری کرد: وزارت تعاون با نظر رئیس جمهور و با مشارکت بانک مرکزی در قالب شورای عالی اشتغال برای صیانت از اشتغال موجود و حمایت از پروژه هایی با 70 درصد پیشرفت فیزیکی برنامه ریزی کرده است که سیاست های این بخش تا دی ماه به ما ابلاغ خواهد شد.

بابایی به اشتغالزایی 150 هزار نفری در بخش تعاون کشور اشاره و خاطر نشان کرد: 12 هزار تعاونی در استان مازندران حضور دارند که 7 هزار شرکت فعال و 5 هزار شرکت دیگر راکد یا نیمه فعال است./س

برچسب ها: تعاون ، دستگاه ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.