دکتر مهرانه ایرانی، فوق تخصص استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: امگا ۳های موجود در برخی از ماهیها میتواند خطر پیشرفت آرتریت روماتوئید در روماتیسم مفصلی، را کاهش دهد.
وی افزود: محققان با بررسی برنامه غذایی گروهی از افراد مشاهده کردند افرادی که روزانه روغن ماهی سرشار از امگا ۳ مصرف کردهاند به میزان ۵۲ درصد کمتر در معرض پیشرفت بیماری مذکور قرار گرفتهاند.
این متخصص با تاکید بر اینکه امگا ۳ التهابهای مربوطه درد مفاصل را متوقف میکند، اظهار داشت: به عقیده محققان ۱۰ سال مصرف ماهی آزاد و حتی هر نوع ماهی هفتهای یک بار، خطر ابتلا به روماتیسم را در بین زنان به میزان ۲۹ درصد کاهش داده است.
ایرانی تصریح کرد: همچنین محققان توصیه میکنند برای سلامت مغز و حافظه افراد حتما در برنامه غذایی خود ماهی را بگنجانند.
انتهای پیام/